Bedrijfsillustratie – ‘Vrouwen van de Zilveren Maan’ 2019

Bedrijfsillustratie De Zilveren Maan
Uitgewerkte bordtekening ‘Vrouwen van de Zilveren Maan’

Als stembevrijder, verteller, coach en docent biedt Marja van den Hurk onder de naam ‘De Zilveren Maan’ diverse workshops aan. Kijk voor meer informatie op de website van Marja: https://dezilverenmaan.nl/

Origineel lag er de vraag voor een logo-ontwerp voor De Zilveren Maan. Maar aangetrokken door de sfeer van een andere krijtbord tekening en omdat het aanbod van De Zilveren Maan vooral diensten zijn en geen product waarbij merkbeleving heel belangrijk is, is er na overleg gekozen voor een bedrijfsillustratie.

De Zilveren Maan is onder andere gespecialiseerd op het gebied van workshops stembevrijding. Deze hebben als doel je weer met jezelf in contact te brengen, je te durven uiten en ruimte te creëren om vervolgens met vertrouwen naar buiten te kunnen treden. Dat gevoel moest terug komen in de illustratie. In de illustratie heeft dit de vorm aangenomen van drie vrouwen; één vrouw die meer naar binnen, in zichzelf gekeerd is, één vrouw die zich vol vertrouwen durft te laten horen en een derde vrouw die als verbindende factor tussen zichzelf en de anderen staat.

In totaal heb ik drie gedigitaliseerde illustraties aangeleverd. De originele illustraties zijn uitgevoerd met pastelkrijt op een krijtbord met een formaat van ca. 50 x 65 cm. De illustraties zijn gebruikt op de website van De Zilveren Maan. Daarnaast is de illustratie ‘Vrouwen van de Zilveren Maan’ ook gebruikt bij de opmaak en vormgeving van het visitekaartje en informatie folders van De Zilveren Maan waarvan ik de opmaak en aanlevering van dit drukwerk heb ik verzorgt.

Voorbeelden van het schetsproces

Het drukwerk