Geplaatst op Geef een reactie

Van krijtbord naar kaart

Zo’n anderhalve maand geleden ben ik een aantal van mijn krijtbord tekeningen gaan gebruiken als afbeelding voor ansichtkaarten. De krijtborden die ik maak zijn niet blijvend. Na verloop van tijd en wanneer ik de tekening goed gefotografeerd heb maken ze weer plaats voor een nieuwe tekening. Het vertalen naar een kaart vond ik een mooie manier om ze toch blijvend te laten zijn. Ik ben begonnen met drie kaarten, de sneeuwklokjes, de narcis en het pinksterfeest. De tekeningen op die manier in handen hebben werkt bijna verslavend; inmiddels heb ik er al weer een aantal ansichtkaarten bij. De paardenbloem en de pinksterbloem, maar ook de krijtbord tekeningen die ik eind vorig jaar heb gemaakt van Sint Maarten, de kerstboom en kerstavond heb ik laten drukken. Zo heb ik alvast een voorraad als die periode zich aan doet. Hoewel ik nu probeer de seizoenen iets vooruit te zijn en mijn tekeningen af wil hebben vóór het seizoen zich aandoet merk ik ook dat dit niet geheel haalbaar voor mij is. Maar goed, volgend jaar weer een nieuwe lente, zomer, herfst en winter. Kijk onder De Schatten van de Kapitein voor de beschikbare kaarten. Deze zijn direct bij mij verkrijgbaar (stuur een email naar kapiteinkalk@gmail.com of vul het contactformulier in) of via mijn Etsy-shop!
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.