Bordtekening Advent

Bordtekening Advent, Blackboard drawing Advent

Advent
Bordtekening / Krijttekening

De bordtekening Advent venster is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als A4 prent is Advent per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Advent
Bordtekening / Krijttekening 2022

Deze advent bordtekening heb ik gemaakt over een periode van 4 weken en in 5 sessies*  van ieder ca. 1,5 uur. Als achtergrond, en de eerste sessie, heb ik de ‘mantel van Maria‘ getekend. In de adventstijd neemt Maria een prominente rol in als aanstaande moeder van Christus. Haar mantel staat symbool voor bescherming en wordt in de adventstijd geassocieerd met hoop en verwachting in de donkere dagen van December.

In de 4 weken erna volgden de lichten van advent.

Het eerste licht van advent is het licht van stenen. Stenen die leven in kristallen, schelpen en botten.

Het tweede licht van advent is het licht van planten. Wortels, stengel, blad, bloem en vrucht waardoor wij leven en groeien.

Het derde licht van advent is het licht van de dieren. Dieren van boerderij, veld, bos, lucht en zee. Allen wachten zij op de grote geboorte.

Het vierde licht van advent is het licht van de mensheid. Het licht van liefde, het licht van geweten, om te geven en te begrijpen.

Rudolf Steiner

*Deze sessies zijn versneld terug te kijken:
sessie 1:  De mantel van Maria
sessie2: Het eerste licht van advent
sessie 3: Het tweede licht van advent
sessie 4: Het derde licht van advent
sessie 5: Het vierde licht van advent

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De A4 prent Advent is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).