Bordtekening Ambachten

Ambachten bordtekening

Ambachten
Bordtekening / Krijttekening

Als ansichtkaart is Ambachten los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Ambachten
Bordtekening / Krijttekening

De bordtekening Ambachten sluit aan bij de ambachten periode In de derde klas van de vrijeschool waarbij de kinderen kennis maken met diverse ambachten zoals o.a. de molenaar, visser, timmerman of boer.

Ambachten periode
Niet zelden wordt uitgekeken naar deze periode want vaak geeft deze periode aanleiding voor veel leuke uitstapjes. Er wordt geploegd bij de boer, tarwe gezaaid en (uiteindelijk) graan geoogst. Er wordt een bezoek aan een korenmolen gebracht die met zijn indrukwekkende gestalte vaak een enorme aantrekkingskracht op de kinderen heeft. De wentelende wieken die via intrigerende constructies de molensteen laten draaien en het graan tot meel vermaalt. En met het meel komen we weer bij de bakker. Klompenmakers en mandenmakers brengen een bezoekje aan de klas, of er wordt onderzocht hoe het knopen van een visnet gaat.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).