Bordtekening Bloeiend woud

Bordtekening Bloeiend Woud

Bloeiend woud
Bordtekening / Krijttekening

De bordtekening Bloeiend woud is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als fine art print is Bloeiend woud per stuk te bestellen.

1.4039.95 incl. btw

Bloeiend woud
Bordtekening / Krijttekening, 2022

De bordtekening Bloeiend woud omschrijft een bos met witte en gele bloemen neergezet met een directe tekenhand. Een zonnige dag waarop je je even alleen op de wereld kunt denken. Bloeiend woud leent zich ook goed als steun of troostkaart, om iemand even een hart onder de riem te steken en te laten weten dat je aan diegene denkt.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

Een fine art print is een hoogwaardige print van dezelfde afbeelding. Deze is gedrukt op A4 formaat maar het formaat van de print zelf is A5. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding een breed kader heeft wat het uitermate geschikt maak voor presentatie in een lijst met passe-partout.