Bordtekening Bos

Bordtekening Bos

Bos
Bordtekening / Krijttekening

De bordtekening Bos is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als fine art print is Bos per stuk te bestellen.

1.4039.95 incl. btw

Bos
Bordtekening / Krijttekening

Bordtekening Bos. Een dicht bosgebied met naaldbomen. Waar je loopt komt weinig zon, maar de hangende takken vangen het zonlicht en tonen een waaier aan groentinten. Tussen de boomtoppen en takken door vang je een glimp op van de blauwe lucht.
Getekend met een directe, rauwe tekentoets. Mooi als seizoenskaartje of als steun- of troostkaart.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

Een fine art print is een hoogwaardige print van dezelfde afbeelding. Deze is gedrukt op A4 formaat maar het formaat van de print zelf is A5. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding een breed kader heeft wat het uitermate geschikt maak voor presentatie in een lijst met passe-partout.