Bordtekening Decemberlicht

Bordtekening Decemberlicht, Blackboard drawing December Light

Decemberlicht
Bordtekening / Krijttekening

De bordtekening Decemberlicht is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als A4 prent is Decemberlicht per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Decemberlicht
Bordtekening / Krijttekening 2021

Voor de in 2022 verschenen in de Waldorf planner en academic planner 2022/2023 van Around the Day Planner maakte ik twee bordtekeningen voor het winterseizoen.

Decemberlicht is de eerste wintertekening en vertegenwoordigd de vroege winter met de adventsspiraal, een met lichtjes versierde boom en heldere ster in de verte.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De A4 prent Decemberlicht is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).