Bordtekening Groeiend vertrouwen

Bordtekening Groeiend vertrouwen, Blackboard drawing Growing Confidence

Groeiend vertrouwen
Bordtekening / Krijttekening

De bordtekening Groeiend vertrouwen is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als A4 prent is Groeiend vertrouwen per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Groeiend vertrouwen
Bordtekening / Krijttekening

Een bordtekening in najaar sfeer. Herfst, regen, najaarsstormen. Een woelig, onstuimige herfsttijd die doorklinkt in de gemoedstoestand. Alles om ons heen veranderd, en wijzelf veranderen. Er is wrijving en we moeten zaken loslaten, we staan op los zand en leren meer en meer op onszelf te vertrouwen, moed te houden. Een groeiend vertrouwen in het eigen kunnen en de toekomst die we brengen.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

Groeiend vertrouwen is ook als A4 prent verkrijgbaar. De prent is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).