Bordtekening Herfst

Bordtekening Herfst, Blackboard drawing Autumn

Herfst
Bordtekening / Krijttekening

De bordtekening Herfst is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als A4 prent is Herfst per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Herfst
Bordtekening / Krijttekening 2020

Een seizoenstekening van de Herfst.
Deze bordtekening is in 2022 voor het eerst verschenen in de Waldorf planner 2022 en academic planner 2022/2023 van Around the Day Planner.

Een bordtekening waarin kenmerken van het herfstseizoen en herfstfeesten verwerkt zijn. Bomen die hun bontgekleurde bladeren verliezen, vliegenzwammen, de steeds vroeger vallende avonden. Het wordt weer voor jassen en dassen. Een tijd van strijd, moed en overwinning naar het brandend houden van het licht.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap.

De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).
De A4 prent Herfst is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).