Bordtekening Herfstwind

Bordtekening Herfstwind, Blackboard drawing Autumn Wind

Herfstwind
Bordtekening / Krijttekening

Als ansichtkaart is Herfstwind los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als A4 prent is Herfstwind per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Herfstwind
Bordtekening / Krijttekening

De bordtekening Herfstwind heb ik gemaakt met de overgang van de seizoenen in gedachten. Veranderende geuren in de lucht, paddenstoelen, vallende blaadjes. Herfst schatten verzamelen en je nog een beetje verliezen in het spel van de zomer met een draak als vlieger.

Herfst
Herfstwind is een echte bordtekening van de herfst en zit als ansichtkaart ook in de set ‘Herfstschatten‘. Andere herfst tekeningen zijn o.a. Het temmen van de draak, Vliegenzwam, Kastanjes, Herfstmoed, Sinterklaas en Hengelaars.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De A4 prent Herfstwind is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).