Bordtekening Moed en inzicht

Krijttekening Moed en inzicht

Moed en inzicht
Bordtekening / Krijttekening

De krijttekening Moed en inzicht is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als fine art print is Moed en inzicht per stuk te bestellen.

1.4039.95 incl. btw

Moed en inzicht
Bordtekening / Krijttekening

De herfst, een jaarlijks terugkerende onstuimige periode in de natuur. Ook zelf maken we de nodige onrustige periodes door, verspreid over een mensenleven. Stormachtig door elkaar geschud worden, het oude loslaten en het nieuwe bijeen sprokkelen en verder groeien. Maar vertrouwen hebben in de onrust, dat deze ergens toe dient is niet altijd makkelijk. Moed, inzicht in waarheid en recht en beschermen zijn kwaliteiten van Michaël, terugkerend in de drie gestalten in de bordtekening.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

Een fine art print is een hoogwaardige print van dezelfde afbeelding. Deze is gedrukt op A4 formaat maar het formaat van de print zelf is A5. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding een breed kader heeft wat het uitermate geschikt maak voor presentatie in een lijst met passe-partout.