Bordtekening Pompoenveld

Bordtekening Pompoenveld

Pompoenveld
Bordtekening / Krijttekening

Als ansichtkaart is Pompoenveld los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als fine art print is Pompoenveld per stuk te bestellen.

1.4039.95 incl. btw

Pompoenveld
Bordtekening / Krijttekening, 2022

De Herfst. Donker wordende dagen, paddenstoelen en pompoenen, lantaarnlichtjes in de verte. Een bordtekening  met in gedachten het einde van oktober en de start van november. Aan het einde van oktober is Samhain, de Keltische viering die het begin van de winter én een (Keltisch) nieuwjaar inluidt op 1 november.  Op 31 oktober wordt in steeds meer landen aandacht gegeven aan Halloween, gevierd op ‘All Hallows Eve‘ de avond voor Allerheiligen. Dit wordt op 2 november gevolgd door Allerzielen, de dag waarop overledenen herdacht worden. Halloween, Allerheiligen en Allerzielen is de christelijke vertaling op het voorchristelijke Samhain.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

Een fine art print is een hoogwaardige print van dezelfde afbeelding. Deze is gedrukt op A4 formaat maar het formaat van de print zelf is A5. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding een breed kader heeft wat het uitermate geschikt maak voor presentatie in een lijst met passe-partout.