Bordtekening Van schaap tot breiwerk

Bordtekening Van schaap tot breiwerk

Van schaap tot breiwerk
Bordtekening / Krijttekening

Als ansichtkaart is Van schaap tot breiwerk los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als fine art print is Van schaap tot breiwerk per stuk te bestellen.

1.4039.95 incl. btw

Van schaap tot breiwerk
Bordtekening / Krijttekening, 2022

De bordtekening Van schaap tot breiwerk is een tekening gemaakt voor de ambachten periode In de derde klas van de vrijeschool.  In deze periode maken kinderen kennis met diverse oude ambachten. Hoe komen dingen tot stand? Wat is daarvoor nodig aan middelen, inzet en tijd? In deze bordtekening ligt de nadruk op het vervaardigen van textiele producten. Een aanzet tot vragen stellen. Waar komt de wol eigenlijk vandaan die wij gebruiken voor voor onze breiprojecten? Welke weg legt het af, wie zijn daar allemaal bij betrokken en welke handelingen zijn nodig om van een schaap vol vacht tot een trui te komen?

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

Een fine art print is een hoogwaardige print van dezelfde afbeelding. Deze is gedrukt op A4 formaat maar het formaat van de print zelf is A5. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding een breed kader heeft wat het uitermate geschikt maak voor presentatie in een lijst met passe-partout.