Bordtekening Winter

Bordtekening Winter, Blackboard drawing Winter

Winter
Bordtekening / Krijttekening

De bordtekening Winter is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als A4 prent is Winter per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Winter
Bordtekening / Krijttekening 2021

Winter is de tweede winterseizoen bordtekening die ik maakte voor de Waldorf planner 2023 van Around the Day Planner. De afloop van de winter, waarbij we de langste nacht al ruim zijn gepasseerd. Sneeuwklokjes en winterpret, we mogen het natuurlijke licht weer gaan begroeten.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De A4 prent Winter is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).