Bordtekening Zie de maan schijnt

Zie de maan schijnt bordtekening

Zie de maan schijnt
Bordtekening / Krijttekening

Zie de maan schijnt is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als A4 prent is Zie de maan schijnt per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Zie de maan schijnt
Bordtekening / Krijttekening

Zie de maan schijnt is een bordtekening gebaseerd op het jaarlijkse Sinterklaasfeest in november en december. ‘Zie de maan schijnt’ toont Sinterklaas onderweg op zijn trouwe schimmel in de donkere en koude avond met tussen de bomen de schijnende maan. Op de voorgrond kinderen met lampionnen, een verbinding van Sint Maarten naar Sinterklaas.

Sinterklaas
In verhalen en legenden is Sint Nicholaas bekend om zijn goede daden en hulp, een barmhartig persoon die vanuit de anonimiteit mensen te hulp schoot.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De A4 prent is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).

Zie de maan schijnt is als kaart los verkrijgbaar en zit ook in de set ‘Kaarten set Sinterklaas‘ en ‘Een schat aan Sinterklaas‘.

De A4 prent van Zie de maan schijnt is los verkrijgbaar en zit ook in de 12-delige prenten set ‘Jaarfeesten prenten set‘.