Bordtekening Zomervuur

Bordtekening Zomervuur, Blackboard drawing Summer's Fire

Zomervuur
Bordtekening / Krijttekening

De bordtekening Zomervuur is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als A4 prent is Zomervuur per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Zomervuur
Bordtekening / Krijttekening 2021

Midzomer, of de zomerzonnewende, de dag waarop we de langste dag en de kortste nacht van het jaar vieren. Over de hele wereld wordt ‘midsummer‘ vaak gevierd met bijeenkomsten in de open lucht, vreugdevuren, feesten, dansen en verschillende andere rituelen afhankelijk van de cultuur. De natuur groeit en bloeit, de zon is volop aanwezig en we genieten van het buitenleven, we mogen de dagelijkse orde en structuur even vergeten en los komen van verplichtingen.

Deze tekening is in 2022 voor het eerst verschenen in de Waldorf planner 2023 en academic planner 2022/2023 van Around the Day Planner, een Amerikaanse uitgever. Nu is de bordtekening ook als kaart en prent verkrijgbaar.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De A4 prent Zomervuur is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).