De Bij en de Kapitein Herfst & Winter ansichtkaarten set

Herfst & Winter ansichtkaarten set

Twintig-delige ansichtkaarten set Herfst & Winter van De Bij en de Kapitein, uitgave herfst/winter 2021. Een samenwerking tussen Eentje van Margo en Kapitein Kalk.

We nemen je mee door het rood-oranje najaar de winter in. Onderweg treffen we diverse jaarfeesten zoals Michaël en Sint Maarten, herfstbossen, herfstschatten en winterontmoetingen. Sinterklaas zal ook zeker niet ontbreken en via advent reizen we door de donkere dagen naar kerst.

 

20.0027.00 incl. btw

De Bij en de Kapitein Herfst & Winter ansichtkaarten set

Twintig-delige ansichtkaarten set  van De Bij en de Kapitein, uitgave herfst/winter 2021.

De Bij en de Kapitein is een samenwerking tussen EentjevanMargo en Kapitein Kalk. Gelijkgestemde kunstenaars bij wie in het voorjaar van 2021 het plan ontstond om samen te gaan werken. Met ons werk en deze samenwerking nemen we je aan de hand mee door de seizoenen.  De verfijnde tekeningen van Margo en de bordtekeningen van Geertje vullen elkaar mooi aan. Voor deze periode heb je voor iedere gelegenheid een kaart voor handen. Of het nou is om iemand een kaartje te sturen, of als sfeerbeeld voor je eigen seizoenstafel.

Deze Herfst en Winter kaarten set bevat 10 prachtige tekeningen van Margo Heine Slezak en 10 tekeningen van Geertje Kapteijns.
Waar we je in de Zomer & Herfst set mee namen door de warme zomer en de eerste herfstdagen, nemen we je dit keer mee door het rood-oranje najaar de winter in. Onderweg treffen we diverse jaarfeesten zoals Michaël en Sint Maarten, herfstbossen, herfstschatten en winterontmoetingen. Sinterklaas zal ook zeker niet ontbreken en via advent reizen we door de donkere dagen naar kerst.

Wederom 20 verschillende kaarten in één set, 10 prachtige kaarten van EentjevanMargo en 10 van Kapitein Kalk. Dus voor iedere gelegenheid een sfeervolle kaart.

De tekeningen en werken van Margo en Geertje vinden hun oorsprong in het Vrijeschool– en/of Waldorfonderwijs. Centraal staat het ritme van het jaar door het beleven van de seizoenen en jaarfeesten en een kindertijd vol verwondering en avontuur.

Wil je één of meerdere van deze sets aanschaffen in schoolverband, of heb je zelf een winkel en ben je geïnteresseerd in de doorverkoop van deze mooie set? Neem dan even contact op met mij via email. Dan bespreken we de mogelijkheden.