Herauten krijttekening

Herauten ansichtkaart

Herauten
Bordtekening / Krijttekening

De krijttekening Herauten is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als fine art print is Herauten per stuk te bestellen.

1.4039.95 incl. btw

Herauten
Bordtekening / Krijttekening

Herauten, acht engelen die samen een notenbalk vormen. Herauten is een detail van de bordtekening Herdersjongen.
In het kerstverhaal ‘De fluit van de herdersjongen’ verliest de fluit die de herdersjongen als geschenk voor het kerstkind van een engel heeft ontvangen door een aantal tegenslagen al zijn tonen op één na. Maar het kerstkind raakt de fluit aan en deze klinkt plots weer volledig en harmonieus.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

Een fine art print is een hoogwaardige print van dezelfde afbeelding. Deze is gedrukt op A4 formaat maar het formaat van de print zelf is A5. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding een breed kader heeft wat het uitermate geschikt maak voor presentatie in een lijst met passe-partout.

Kerstengelen
Herauten zijn aankondigers en afgezanten, de boodschappers van een koning. De kerstengelen gevleugelde herauten.