Herdersjongen bordtekening

Herdersjongen kerstkaart

Herdersjongen
Bordtekening / Krijttekening

Herdersjongen is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als fine art print is Herdersjongen per stuk te bestellen.

1.4039.95 incl. btw

Herdersjongen
Bordtekening / Krijttekening

De bordtekening Herdersjongen is gebaseerd op het kerstverhaal ‘De fluit van de Herdersjongen’. Een Noors kerstverhaal over een geschenk aan het Kerstkind.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

Een fine art print is een hoogwaardige print van dezelfde afbeelding. Deze is gedrukt op A4 formaat maar het formaat van de print zelf is A5. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding een breed kader heeft wat het uitermate geschikt maak voor presentatie in een lijst met passe-partout.

Kerstavond
Een kerstverhaal dat verteld over een achtergebleven herdersjongen, op zoek naar een weggelopen schaap. Na de ontmoeting met een engel en ondanks de nodige tegenslagen kan uiteindelijk ook hij het kerstkind een bezoek brengen.