Herdersjongen bordtekening

Bordtekening Herdersjongen, Blackboard drawing Shepherd's Boy

Herdersjongen
Bordtekening / Krijttekening

Herdersjongen is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als A4 prent is Herdersjongen per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Herdersjongen
Bordtekening / Krijttekening

De bordtekening Herdersjongen is gebaseerd op het kerstverhaal ‘De fluit van de Herdersjongen’. Een Noors kerstverhaal over een geschenk aan het Kerstkind.

Kerstavond
Een kerstverhaal dat verteld over een achtergebleven herdersjongen, op zoek naar een weggelopen schaap. Na de ontmoeting met een engel en ondanks de nodige tegenslagen kan uiteindelijk ook hij het kerstkind een bezoek brengen.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De A4 prent Herdersjongen is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).