Herfstmoed bordtekening

Bordtekening Herfstmoed, Blackboard drawing Autumn Courage

Herfstmoed
Bordtekening / Krijttekening

Herfstmoed is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als A4 prent is Herfstmoed per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Herfstmoed
Bordtekening / Krijttekening

Bordtekening Herfstmoed, Michaël, lange schaduwen, herfstkleuren. De naderende winterslaap van de natuur waarbij in alle pracht afscheid genomen wordt van de warmte en uitbundigheid van de zomer. Op eigen kracht verder door de winterslaap van de aarde. Verzamel de oogst, verzamel moed. En moedig en dapper zijn is geen uiterlijk vertoon, dit zit in je.

Michaëlsfeest
Herfstmoed is geïnspireerd op het Michaëlsfeest, gevierd in de herfsttijd. Dit is ook wel de Drakentijd, een tijd die vraagt om moed en wilskracht om ten strijde te trekken tegen onze innerlijke draken. De vrijheid en zorgeloosheid van de zomer laten we los en de donkere maanden liggen weer voor ons. Maar je hoeft echt geen ridder te zijn of er zo uit te zien om moedig te zijn.

Herfstmoed zit als ansichtkaart ook in de kaarten set ‘Een schat aan feesten‘ en ‘Herfstschatten‘.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De A4 prent Herfstmoed is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).