Het temmen van de draak bordtekening

Het temmen van de draak bordtekening

Jaarfeest kaart Het temmen van de draak, krijttekening gedrukt op kaart, 300 gsm.

Deze kaart is los verkrijgbaar, maar ook pe

Het temmen van de draak
Bordtekening / Krijttekening

Als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als prent of fine art print is Het temmen van de draak per stuk te bestellen.

1.4039.95 incl. btw

Het temmen van de draak
Bordtekening / Krijttekening

Het temmen van de draak, een krijttekening gebaseerd op het verhaal van Sint Joris en de draak.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De prent is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).

Een fine art print is een hoogwaardige print van dezelfde afbeelding. Deze is gedrukt op A4 formaat maar het formaat van de print zelf is A5. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding een breed kader heeft wat het uitermate geschikt maak voor presentatie in een lijst met passe-partout.

Michaëlsfeest
Het temmen van de Draak is geïnspireerd op Michaëlsfeest zoals gevierd op de Vrije School in de herfsttijd. Dit is ook wel de Drakentijd, een tijd voor moed en wilskracht om ten strijde te trekken tegen onze innerlijke draken. Het verhaal van Sint Joris en de draak wordt in deze tijd vaak verteld. Ik heb gekozen voor een combinatie tussen Michaël en Sint Joris, een krachtige en moedige houding, een draak die getemd en niet gedood wordt, want innerlijke draken zullen er altijd zijn.

Het temmen van de draak als ansichtkaart is ook opgenomen in de kaarten set ‘Een schat aan feesten‘ en ‘Herfstschatten‘.

De A4 prent Het temmen van de draak is los verkrijgbaar maar is ook verkrijgbaar in de 12-delige prenten set ‘Jaarfeesten prenten set‘ en de herfst set ‘Herfstmoed‘.