Hommel krijttekening

Pastel tekening Hommel

Hommel
Krijttekening

Als ansichtkaart is Hommel los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als fine art print is Hommel per stuk te bestellen.

1.4039.95 incl. btw

Hommel
Krijttekening, 2022

‘Hommel’ is een lichte en kleurrijke tekening gemaakt met pastelkrijt en pastelpotlood op papier.
Net als de bij is de hommel een onmisbare bestuiver van planten en bomen voor een goed werkend ecosysteem. De hommel is wat groter en hariger dan de bij, waardoor deze beter uitgerust is voor lagere temperaturen en ook uitvliegt in het najaar.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

Een fine art print is een hoogwaardige print van dezelfde afbeelding. Deze is gedrukt op A4 formaat maar het formaat van de print zelf is A5. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding een breed kader heeft wat het uitermate geschikt maak voor presentatie in een lijst met passe-partout.