Ansichtkaart bloem Sneeuwklokjes

1.2512.50 incl. btw

Ansichtkaart bloem sneeuwklokjes, krijttekening gedrukt op ansichtkaart, 300 gsm.

Deze kaart is los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is reeds in de getoonde prijs op deze pagina verrekend.

Wissen

Beschrijving

Ansichtkaart bloem Sneeuwklokjes.

Sneeuwklokjes uitgevoerd als krijttekening, geïnspireerd door de bordtekeningen die nog worden gemaakt in het vrije school onderwijs. De krijttekening is op zware kwaliteit papier gedrukt op ansichtkaart formaat 10,5 x 14,8 cm (A6) en is afgewerkt met kenmerkende ronde hoeken.

De originele sneeuwklokjes tekening is gemaakt op een krijtbord, getekend met schoolbord krijt en pastel krijt.

De ansichtkaart Sneeuwklokjes past perfect op de winter seizoenstafel. De achterzijde van de bloemen kaart is blanco, met genoeg ruimte om iets te schrijven als je het kaartje aan iemand wil sturen. De sneeuwklokjes tekening is ook verkrijgbaar als poster A4 formaat, 29,8 x 21 cm.

Het sneeuwklokje staat symbool voor hoop, (opnieuw) ontwaken en lenteverwachting. Op 2 februari wordt het het jaarfeest Maria Lichtmis gevierd; we staan dan stil bij de terugkeer van het natuurlijke licht en nemen afscheid van het kunstmatige licht. De zon neemt toe in stralingskracht en de dagen worden weer duidelijk langer. Het sneeuwklokje laat zich dan veelvuldig zien en de overige bollen in de aarde staan op het punt van opkomen, een nieuwe cyclus is begonnen!

Er zijn meer bloemen kaarten van Kapitein Kalk verkrijgbaar. Neem een kijkje bij Bloemen kaarten.

Extra informatie

Gewicht 5.5 g
Afmetingen 14.8 × 10.5 cm