Bloemen kaart Paardenbloem

1.2512.50 incl. btw

Bloemen kaart Paardenbloem, krijtbord tekening gedrukt op ansichtkaart, 300 gsm.

Deze kaart is los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is reeds in de getoonde prijs op deze pagina verrekend.

Wissen

Beschrijving

Bloemen kaart Paardenbloem.

Krijttekening van een paardenbloem in verschillende fases, gedrukt op zware kwaliteit papier en afgewerkt met ronde hoeken. De kaart heeft een standaard ansichtkaart formaat (A6) van 14,8 x 10,5 cm. De achterzijde van de kaart is blanco, met genoeg ruimte om een boodschap te schrijven wanneer je de bloemen kaart aan iemand wil sturen. De originele tekening is uitgevoerd op een krijtbord met schoolbord- en pastel krijt.

De paardenbloem is een vroege lente bloeier. Naast het hebben van een sterke geneeskrachtige werking is de bloem een welkome bron van nectar en stuifmeel voor vlinders en bijen die na een lange winter aan het begin van de lente wakker worden. De paardenbloem staat symbool voor geluk, gematigdheid en loyaliteit. Er wordt gezegd dat als je een wens doet bij een uitgebloeide paardenbloem en alle pluisjes wegblaast, je wens uit zal komen.

De paardenbloem is ook verkrijgbaar als grote print in A4 formaat (29,7 x 21 cm).

Kijk voor de andere bloemen kaartjes van Kapitein Kalk bij Bloemen kaarten.

Extra informatie

Gewicht 5.5 g
Afmetingen 14.8 × 10.5 cm