Denneboom tekening krijt op ansichtkaart

1.2512.50 incl. btw

Denneboom tekening, krijtbord tekening gedrukt op kaart, 300 gsm.

Deze kaart is los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is reeds in de getoonde prijs op deze pagina verrekend.

Wissen

Beschrijving

Denneboom tekening krijt op ansichtkaart.

Deze boom tekening komt uit het liedje Oh Denneboom, want deze boom kennen wij eigenlijk als spar. Zonder lichtjes stond hij laatst nog in het bos. De krijttekening Kerstboom die ook als kaart verkrijgbaar is, is een groeitekening voortgekomen uit deze Denneboom.

De Denneboom tekening is verkrijgbaar als ansichtkaart, gedrukt op mooi zwaar papier en afgewerkt met ronde hoeken. Het formaat van de kaart is A6, 14,8 x 10,5 cm. De achterzijde is blanco, en goed beschrijfbaar als je de kaart wil versturen.

Het jaar gaat richting einde. De zon staat laag en verleent nog maar weinig warmte. Planten en bloemen verwelken, de bomen zijn kaal. Het leven trekt zich terug in de aarde en rust, wachtend op een nieuw begin. De winter is ingetreden en de natuur begint aan zijn winterslaap. De tijd van verstilling en bezinning, innerlijke rust. En een tijd vol verwachting van het kerstfeest, het feest dat een nieuw begin inluidt.

Extra informatie

Gewicht 5.5 g
Afmetingen 14.8 × 10.5 cm