Kerst tekening Kerstboom op kaart

1.2512.50 incl. btw

Kerst tekening Kerstboom, krijtbord tekening gedrukt op ansichtkaart, 300 gsm.

Deze kaart is los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is reeds in de getoonde prijs op deze pagina verrekend.

Wissen

Beschrijving

Kerst tekening Kerstboom op kaart.

De Kerstboom tekening is het tweede stadium van mijn Denneboom krijttekening, een zogenaamde groeitekening zoals bekend bij het bordtekenen op de vrijeschool. Ook de Denneboom is verkrijgbaar als A6 kaart. Hoewel in basis dezelfde boom, zijn de sfeer en de verwachting van beide boom tekeningen heel verschillend.

Altijd groen, staan de spar en dennenboom symbool voor vruchtbaarheid, vernieuwing en eeuwigheid. Een boom die ontberingen weet te doorstaan, een overlever met doorzettingsvermogen. De lichtjes in de kerstboom zijn onze richtingaanwijzers, ze verlichten onze weg en begeleiden ons in onze ervaringen.

De originele kerst tekening Kerstboom is uitgevoerd met schoolbord krijt en pastelkrijt op krijtbord. De krijttekening Kerstboom is gedrukt op mooi kwalitatief papier op postkaart formaat (A6). De achterzijde is blanco en goed beschrijfbaar. De kaart is afgewerkt met ronde hoeken.

Ideaal om te versturen als kerstkaartje, of als aankleding bij de seizoenstafel winter.

De Kerst tekening Kerstboom is ook als grotere print op A4 formaat verkrijgbaar.

Extra informatie

Gewicht 5.5 g
Afmetingen 14.8 × 10.5 cm