Krijtbord tekening Voorjaar op ansichtkaart

1.2512.50 incl. btw

Krijtbord tekening Voorjaar op ansichtkaart, krijt illustratie gedrukt op kaart, 300 gsm.

Deze kaart is los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is reeds in de getoonde prijs op deze pagina verrekend.

Wissen

Beschrijving

Krijtbord tekening Voorjaar op ansichtkaart

Krijtbord illustratie van een lente landschap. Narcissen, ontluikende bloemen en bloemknoppen. De natuur is vol in ontwikkeling. In deze voorjaarsperiode vieren we de jaarfeesten Pasen, Hemelvaart en Pinksteren.

De krijtbord tekening Voorjaar is gedrukt op ansichtkaarten formaat (14,8 x 10,5 cm) met een dikke kwaliteit van 300 grams papier en is afgewerkt met de kenmerkende ronde hoeken.
De achterkant is goed beschrijfbaar met ruimte genoeg voor een persoonlijke boodschap als je de kaart wil versturen. Een mooie aanvulling op de lente jaartafel! De krijtbord tekening Voorjaar is ook als A4 poster verkrijgbaar, ook met afgeronde hoeken.

Er zijn nog meer kaarten verkrijgbaar in het Lente thema. Zo zijn er nog de bloemenkaarten Narcis, Paardenbloem en Pinksterbloem, de kaart van het jaarfeest Pinksteren, maar ook de nieuwe kaart ‘Ontkiemen‘.

Extra informatie

Gewicht 5.5 g
Afmetingen 14.8 × 10.5 cm