Ansichtkaart jaarfeest Pinksteren

1.2512.50 incl. btw

Ansichtkaart jaarfeest Pinksteren, krijttekening gedrukt op ansichtkaart.

Deze kaart is los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is reeds in de getoonde prijs op deze pagina verrekend.

Wissen

Beschrijving

Ansichtkaart jaarfeest Pinksteren.

Krijtbord tekening geïnspireerd op het jaarfeest zoals dit wordt gevierd op de Vrije school.
De krijttekening is gedrukt op kwalitatief zwaar papier en heeft een standaard ansichtkaarten formaat van 10,5 x 14,8 cm (A6). De jaarfeest kaart is afgewerkt met ronde hoeken.

De krijtbord tekening is gebaseerd op het Pinksterfeest zoals ik dat op de Dordtse Vrije School ben gaan ervaren. Hoewel in de kleuterklassen het feest vooral rondom de pinksterbruid en -bruidegom en het bruiloftsfeest afspeelt, bruist het tijdens de viering met de hogere klassen altijd van zang en dans. Die beweging heb ik vast proberen te leggen in deze tekening. De pinkster tekening is uitgevoerd met schoolbord- en pastelkrijt op een krijtbord.

Pinksteren, een tijd van bewuste waarneming, bloei en enthousiasme. Het Pinksterfeest is het feest van inspiratie, dat harten verwarmt met geestdrift en liefde. De bruiden en bruidegommen, bruidstaarten, de meiboom met vervlochten linten. Symbolen die het aardse met het geestelijke verenigen.

De ansichtkaart Pinksteren is geschikt om als kaartje te sturen (een pinkstergroet!) of bij de seizoenstafel van de lente. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte om zelf iets te schrijven.
Deze krijtbord tekening van het Pinksterfeest is ook verkrijgbaar in een grotere print, namelijk A4 formaat poster.

Kijk voor meer kaarten van de jaarfeesten in de categorie Jaarfeest kaarten.

Bij ieder jaarfeest op de vrijeschool horen ook veel liedjes. Liedjes als ‘Hier is onze fiere Pinksterblom‘ en ‘Kom mee naar buiten allemaal‘ zijn te vinden op de website Vrijeschoolliederen.nl

Ook op de website van de Zonnejaargroep is veel achtergrondinformatie te vinden over de jaarfeesten en het vieren hiervan met liedjes, verhalen en knutselideeën.

Extra informatie

Gewicht 5.5 g
Afmetingen 14.8 × 10.5 cm