Ansichtkaart Sinterklaas krijttekening

1.2512.50 incl. btw

Ansichtkaart Sinterklaas krijttekening, krijt illustratie gedrukt op kaart, 300 gsm.

Deze kaart is los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is reeds in de getoonde prijs op deze pagina verrekend.

Wissen

Beschrijving

Ansichtkaart Sinterklaas krijttekening.

Krijtbord tekening gebaseerd op het jaarlijkse Sinterklaasfeest in november en december. De donkere avonden, warmte en gezelligheid in huis en een sfeer van verwachting. Het is uitkijken naar het zetten van de schoen en natuurlijk naar pakjesavond op 5 december! In verhalen en legenden is Sint Nicholaas bekend om zijn goede daden en hulp, een barmhartig persoon die vanuit de anonimiteit mensen te hulp schoot.

De krijttekening Sinterklaas is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De ansichtkaart heeft een standaard formaat van 14,8 x 10,5 cm.
De Sinterklaas krijttekening is ook in groter formaat als A4 poster verkrijgbaar.

De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. Mooi om te versturen of om neer te zetten bij de herfst seizoenstafel.

Ook andere kaarten van jaarfeesten zijn verkrijgbaar, zoals Sint Jan, Het temmen van de draak (Michaëlsfeest),Sint Maarten, Kerstavond en Pinksteren, zijn te vinden in de categorie Jaarfeest kaarten.

Extra informatie

Gewicht 5.5 g
Afmetingen 14.8 × 10.5 cm