Bordtekening Sinterklaas op ansichtkaart

1.2512.50 incl. btw

Bordtekening Sinterklaas op ansichtkaart, krijtbord illustratie gedrukt op kaart, 300 gsm.

Deze kaart is los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is reeds in de getoonde prijs op deze pagina verrekend.

Wissen

Beschrijving

Bordtekening Sinterklaas op ansichtkaart

Zie, de maan schijnt is een bordtekening gebaseerd op het jaarlijkse Sinterklaasfeest in november en december.  ‘Zie, de maan schijnt’ toont Sinterklaas onderweg op zijn trouwe schimmel in de donkere en koude avond met tussen de bomen de schijnende maan. Op de voorgrond kinderen met lampionnen, een verbinding van Sint Maarten naar Sinterklaas.  In verhalen en legenden is Sint Nicholaas bekend om zijn goede daden en hulp, een barmhartig persoon die vanuit de anonimiteit mensen te hulp schoot.

De krijttekening Zie, de maan schijnt is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De ansichtkaart heeft een standaard formaat van 14,8 x 10,5 cm. De Sinterklaas krijttekening is ook in groter formaat als A4 poster verkrijgbaar.

De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. Mooi om te versturen of om neer te zetten bij de herfst seizoenstafel.

Ook andere kaarten van jaarfeesten zijn verkrijgbaar, zoals Sint Jan, Het temmen van de draak (Michaëlsfeest), Sint Maarten, Kerstavond en Pinksteren,  en nog anderen zijn te vinden in de categorie Jaarfeest kaarten.

Extra informatie

Gewicht 5.5 g
Afmetingen 14.8 × 10.5 cm