Kerst tekening Kerstavond op kaart

1.2512.50 incl. btw

Kerst tekening Kerstavond, krijtbord tekening gedrukt op ansichtkaart, 300 gsm.

Deze kaart is los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is reeds in de getoonde prijs op deze pagina verrekend.

Wissen

Beschrijving

Kerst tekening Kerstavond op kaart.

Kerst tekening kerstavond op kaart.
Deze kerst tekening van de geboorte van Jezus op kerstavond is geïnspireerd op het Oberüfer kerstspel zoals dit ieder jaar wordt opgevoerd door ouders en leerkrachten op veel vrije scholen.

Het Oberüfer kerstspel, veelal ook het Herder en geboortespel genoemd, verteld het verhaal van de ontmoeting tussen Maria en de engel, de tocht van Jozef en Maria naar Bethlehem, hun ontvangst door de waarden en de herders die de boodschap van de geboorte van Jezus krijgen en dit kind willen begroeten. Het eenvoudige maar krachtige beeld van Maria die het kind in haar armen krijgt is een beeld waar ieder jaar vol verwondering naar gekeken wordt en dat aan de basis ligt van deze kerst tekening.

De oorspronkelijke tekening Kerstavond is gemaakt met schoolbordkrijt en pastel krijt op krijtbord. De tekening is gedrukt op ansichtkaart formaat met een afmeting van 14,8 x 10,5 cm. De kerst tekening is gedrukt op goed kwalitatief papier en is afgewerkt met ronde hoeken. Natuurlijk te versturen als kerstkaart, de achterzijde is blanco met genoeg ruimte voor een persoonlijke kerstgroet, maar ook mooi als aankleding bij de seizoenstafel.
Ook is de krijttekening Kerstavond verkrijgbaar in een groter A4 formaat, namelijk 29,7 x 21 cm.

Op de website vrijeschoolbeweging.nl is meer achtergrondinformatie over de Oberüfer spelen te vinden!

Andere jaarfeesten zijn ook te vinden in de categorie Jaarfeest kaarten.

Extra informatie

Gewicht 5.5 g
Afmetingen 14.8 × 10.5 cm