Maria Lichtmis krijttekening op kaart

1.2512.50 incl. btw

Maria Lichtmis krijttekening op kaart, krijt illustratie gedrukt op kaart, 300 gsm.

Deze kaart is los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is reeds in de getoonde prijs op deze pagina verrekend.

Wissen

Beschrijving

Maria Lichtmis krijttekening op kaart

‘De terugkeer van het licht’ is de titel van de krijtbord tekening die ik maakte voor het jaarfeest Maria Lichtmis.

Maria Lichtmis is het lichtfeest dat de grote kersttijd afsluit. Waar we met Sint Maarten het dragen van het licht letterlijk en figuurlijk van de natuur overnemen en de eerste kaars aansteken, verwelkomen we op 2 februari met Maria Lichtmis het natuurlijke licht en het begin van een nieuwe groei-cyclus in de natuur.

In de kleuterklassen van de Vrije School worden lege walnoot helften gevuld met resten kaarsvet om nieuwe kaarsjes te maken. Deze walnoot bootjes worden door de kleuters te water gelaten om zo afscheid te nemen van het kunstlicht. Sneeuwklokjes steken om deze tijd hun kopjes boven de grond, aan het begin van weer een heel jaar rond.

De originele krijttekening is gemaakt met schoolbord- en pastelkrijt op krijtbord. De krijttekening is gedrukt op kwalitatief 300 grams papier met een afmeting van 10,5 x 14,8 cm en is afgewerkt met ronde hoeken. De kaart is een mooie aanvulling op de seizoenstafel van deze periode. De ansichtkaart kan natuurlijk ook verstuurd worden, de achterzijde is blanco en het papier is goed beschrijfbaar. Met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap!

Extra informatie

Gewicht 5.5 g
Afmetingen 10.5 × 14.8 cm