Kinderkaart Vlieger

1.2512.50 incl. btw

Kinderkaart Vlieger, aquarel illustratie gedrukt op ansichtkaart, 300 gsm.

Deze kaart is los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is reeds in de getoonde prijs op deze pagina verrekend.

Wissen

Beschrijving

Kinderkaart Vlieger.

Als ik één voorwerp moet kiezen dat mij doet herinneren aan de kindertijd dan is dat toch wel een vlieger. Helaas ben ik in werkelijkheid zelf helemaal niet goed in vliegeren, maar er is iets magisch aan de vlieger, kleurrijk, hoog in de lucht. Het spreekt tot de verbeelding.

Ook bij deze aquarel heb ik gebruik gemaakt van de sluier techniek. Een techniek die kenmerkend is binnen de Antroposofie. Aquarel wordt laag voor laag over elkaar heen in diverse banen aangebracht. Zo ontstaan diepe en diverse tonen, een spel van kleur en licht.

De aquarel is gedrukt als kinderkaart op stevig en kwalitatief papier met een formaat van 14,8 x 10,5 cm en is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco. Leuk om te versturen of op de zomer seizoentafel!

Naast de kinderkaart Vlieger zijn nog drie zomerse kinderkaarten verkrijgbaar. Namelijk de ansichtkaarten met aquarel illustraties Kampvuur, Zwemster en Zwemmer.

Extra informatie

Gewicht 5.5 g
Afmetingen 14.8 × 10.5 cm