Kinderkaart Zwemmer aquarel

1.2512.50 incl. btw

Kinderkaart Zwemmer aquarel, illustratie gedrukt op ansichtkaart, 300 gsm.

Deze kaart is los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is reeds in de getoonde prijs op deze pagina verrekend.

Wissen

Beschrijving

Kinderkaart Zwemmer aquarel.

Toen mijn zoon mocht afzwemmen voor zijn zwemdiploma A besloot ik voor hem een aquarel te maken. Meestal krijg ik tekeningen van hem, nu mocht het wel eens andersom! Het behalen van zijn eerste zwemdiploma was een trots en gelukkig moment, een gevoel waar ik van hoop dat hij het zich nog vaak zal herinneren. De tekening van de zwemmer hangt op zijn slaapkamer. 

Deze kinderkaart zwemmer is een nieuwe versie van de aquarel die hij heeft gehad. Samen met de ansichtkaart Zwemster die ook verkrijgbaar is, vormen ze een leuke kaart om cadeau te geven als je zoon, dochter of kleinkind zijn of haar zwemdiploma behaalt. Maar ook als je op zoek bent naar een zomerse kaart of zelf erg van zwemmen houdt!

In de aquarel heb ik gebruik gemaakt van de sluier techniek. Dunne lagen aquarelverf worden laag voor laag opgebouwd waardoor in dit geval de kleur blauw steeds voller en dieper wordt en een spel van licht en kleur ontstaat. Deze sluier techniek, ook wel veilpainting of sluiering genoemd, wordt vaak gebruikt in het Vrije school onderwijs en de Antroposofie.

De kinderkaart zwemmer is gedrukt op standaard formaat ansichtkaart (14,8 x 10,5 cm) en is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte om zelf iets te schrijven.

Naast de kinderkaart Zwemmer zijn er nog drie kinderkaarten verkrijgbaar met als thema zomer, namelijk de illustraties Kampvuur, Zwemster en Vlieger.

Extra informatie

Gewicht 5.5 g
Afmetingen 14.8 × 10.5 cm