Kinderkaart Zwemster aquarel

1.2512.50 incl. btw

Kinderkaart Zwemster aquarel, illustratie gedrukt op ansichtkaart, 300 gsm.

Deze kaart is los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is reeds in de getoonde prijs op deze pagina verrekend.

Wissen

Beschrijving

Kinderkaart Zwemster aquarel – Zomerzwemmen

Zwemmen is heerlijk in de zomer, rondrennen in je zwemkleding, pootje baden, zandkastelen bouwen op een strandje. Als ik deze kaart zie denk ik altijd aan het liedje ‘The swimming song’ uitgevoerd door Kate en Ann McGarrigle. Het geeft zo mooi het vrije en onoverwinnelijke gevoel van zwemmen in de zomer weer!

De kinderkaart Zwemster is een herdruk van een originele aquarel illustratie die ik gemaakt heb. De aquarel Zwemster is gemaakt met onder andere de sluier techniek, ook wel sluiering of veil painting genoemd. Deze techniek wordt in de Antroposofie en het Vrije School onderwijs veel gebruikt. Dunne lagen kleur worden over elkaar heen opgebouwd waardoor de tint steeds voller en dieper wordt en een spel van licht en kleur ontstaat. Een volgende laag wordt pas aangebracht nadat de vorige geheel is opgedroogd.

De kinderkaart zwemster is gedrukt op stevig papier met afgeronde hoeken en heeft een standaard ansichtkaart formaat.
De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte om zelf iets te schrijven.

Voor iedereen die geniet van zwemmen, of als je mag afzwemmen of net je zwemdiploma hebt behaald, of gewoon voor een zomers gevoel!

Naast de kinderkaart Zwemster zijn er nog diverse kinderkaarten verkrijgbaar met als thema zomer.

Extra informatie

Gewicht 5.5 g
Afmetingen 14.8 × 10.5 cm