Kerst prent kerstavond

6.50 incl. btw

Kerst prent kerstavond – poster A4 formaat, 29,7 x 21 cm, 300 grams, afgewerkt met afgeronde hoeken.

Beschrijving

Kerst prent kerstavond

Kerst tekening kerstavond op prent.
Deze kerst tekening van de geboorte van Jezus op kerstavond is geïnspireerd op het Oberüfer kerstspel zoals dit ieder jaar wordt opgevoerd door ouders en leerkrachten op veel vrije scholen.

Het Oberüfer kerstspel, veelal ook het Herder en geboortespel genoemd, verteld het verhaal van de ontmoeting tussen Maria en de engel, de tocht van Jozef en Maria naar Bethlehem, hun ontvangst door de waarden en de herders die de boodschap van de geboorte van Jezus krijgen en dit kind willen begroeten. Het eenvoudige maar krachtige beeld van Maria die het kind in haar armen krijgt is een beeld waar ieder jaar vol verwondering naar gekeken wordt en dat aan de basis ligt van deze kerst tekening.

De oorspronkelijke tekening Kerstavond is gemaakt met schoolbordkrijt en pastel krijt op krijtbord. De tekening is gedrukt op A4 formaat met een afmeting van 29,7 x 21 cm. De kerst tekening is gedrukt op stevig papier en is afgewerkt met ronde hoeken. De krijttekening Kerstavond is ook te verkrijgen als kerstkaart op A6 formaat

Extra informatie

Afmetingen 29.7 × 21 cm
Poster A4 formaat

29,7 x 21 cm, afgeronde hoeken, 300 grams Biotop papier
Posters worden verzonden in een envelop met verstevigde kartonnen rug.