Kerstavond bordtekening

Bordtekening Kerstavond, Blackboard drawing Christmas Eve

Kerstavond
Bordtekening / Krijttekening

Als ansichtkaart is Kerstavond los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als prent is Kerstavond per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Kerstavond
Bordtekening / Krijttekening

Kerst tekening kerstavond.
Deze bordtekening van de geboorte van Jezus op kerstavond is geïnspireerd op het Oberüfer kerstspel zoals dit ieder jaar wordt opgevoerd door ouders en leerkrachten op veel vrije scholen.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De prent is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).

Kerstmis
Het Oberüfer kerstspel, veelal ook het Herder en geboortespel genoemd, verteld het verhaal van de ontmoeting tussen Maria en de engel, de tocht van Jozef en Maria naar Bethlehem, hun ontvangst door de waarden en de herders die de boodschap van de geboorte van Jezus krijgen en dit kind willen begroeten. Het eenvoudige maar krachtige beeld van Maria die het kind in haar armen krijgt is een beeld waar ieder jaar vol verwondering naar gekeken wordt en dat aan de basis ligt van deze kerst tekening. De Kerstavond tekening is uitgevoerd met schoolbord- en pastelkrijt op een krijtbord.

Kerstavond is onderdeel van de tekeningen serie jaarfeesten en zit o.a. ook in de sets ‘Een schat aan feesten‘, ‘Winterschatten‘ en ‘Een schat aan kerstkaarten‘,

De A4 prent van Kerstavond is los verkrijgbaar maar is ook verkrijgbaar in de 12-delige prenten set ‘Jaarfeesten prenten set’ en in de set ‘Een schat aan Kerst‘.