Klaprozen krijttekening

Bordtekening Klaprozen, Blackboard drawing Poppies

Klaprozen
Bordtekening / Krijttekening

Als ansichtkaart is Klaprozen los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Klaprozen
Bordtekening / Krijttekening

De klaproos is voor mij één van de meest typerende zomerbloemen die ik als kind al bewust aan het zomer seizoen verbond. Mijn oma had een enorme tuin waar wij naar hartenlust konden rondstruinen en deze was daar in de zomer ook altijd goed vertegenwoordigd.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

Symbool
De klaproos staat symbool voor troost, slaap en dromen. Als symbool voor eeuwige slaap is de klaproos ook verbonden aan de slachtoffers van de eerste wereldoorlog.

Klaprozen is onderdeel van de serie ‘Bloemen’. Andere afbeeldingen die onder deze serie vallen zijn: Magnolia, Sneeuwklokjes, Paardenbloem, Narcis, Pinksterbloem, Zonnebloem en Roos. Zie ook de set ‘Een schat aan bloemen‘.

Klaprozen zit ook in de set ‘Zomerschatten‘.