Korenmolen krijttekening

Korenmolen krijttekening

Korenmolen
Bordtekening / Krijttekening

Als ansichtkaart is Korenmolen los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

 

1.4014.70 incl. btw

Korenmolen
Bordtekening / Krijttekening

Krijttekening van de laatste Korenmolen van Dordrecht (NL).

Oude ambachten
Vaak wordt er het hele jaar uitgekeken naar deze periode want vaak geeft deze periode aanleiding voor veel leuke uitstapjes. Ambachten worden onderzocht; er wordt geploegd bij de boer, tarwe gezaaid, graan geoogst. Of er wordt een bezoek aan een korenmolen gebracht die met zijn indrukwekkende gestalte vaak een enorme aantrekkingskracht op de kinderen heeft. De wentelende wieken die via intrigerende constructies de molensteen laten draaien en het graan tot meel vermaalt. En met het meel wordt vervolgens deeg voor broden gekneed of heerlijke pannenkoeken gebakken.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).