Krijttekening Het breken van het vasten

Krijttekening Het breken van het vasten, Pastel drawing Breaking the Fast

Het breken van het vasten
Krijttekening

Als ansichtkaart is Het breken van het vasten los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als A4 prent is Het breken van het vasten per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Het breken van het vasten
Krijttekening, 2022

De Islamitische vastenmaand Ramadan wordt afgesloten met het Eid-al-fitr, het feest van het verbreken van het vasten. Dit wordt gevierd met familie en vrienden.

Zoet eten, zoet praten
Onderlinge verbinding, saamhorigheid en goed zijn voor de ander zijn belangrijk. Dit uit zich in samen eten, met lekkere gerechten en zoetigheid, het dragen van mooie of nieuwe kleding, het geven van cadeautjes aan elkaar. Eventuele onderlinge ruzies worden uitgesproken en vergeven en er wordt een bezoek gebracht aan overleden dierbaren op de begraafplaats. Men ontfermt zich over en zorgt voor degenen die het minder goed hebben.

Oorspronkelijke tekening gemaakt met pastelkrijt en pastelpotlood.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

Het breken van het vasten is ook als A4 prent verkrijgbaar. De prent is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm)..