Krijttekening Kastanjes

Kastanjes krijttekening

Kastanjes
Bordtekening / Krijttekening

Kastanjes is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als fine art print is Kastanjes per stuk te bestellen.

1.4039.95 incl. btw

Kastanjes
Bordtekening / Krijttekening

Herfst krijttekening van (wilde) kastanjes.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

Een fine art print is een hoogwaardige print van dezelfde afbeelding. Deze is gedrukt op A4 formaat maar het formaat van de print zelf is A5. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding een breed kader heeft wat het uitermate geschikt maak voor presentatie in een lijst met passe-partout.

Herfstschatten
Voor mij is de kastanje toch wel dé herfstschat. Als ik ze als kind ging rapen kon ik er maar moeilijk mee stoppen, je kon niet genoeg kastanjes verzamelen!

Kastanjes zit als ansichtkaart ook in de set ‘Herfstschatten‘. en in de set ‘Herfstmoed‘.
Andere herfst tekeningen zijn o.a. Vliegenzwam, Lantaarntocht, Sint Martinus, Het temmen van de draak, Sinterklaas en Hengelaars.