Luxe A6 naturel wissellijst met organische rand voor kaarten

Luxe A6 naturel wissellijst met organische rand voor kaarten vervaardigd van Berkenmultiplex en een pootje van Beukenhout.

Geschikt voor voor standaard ansichtkaart formaat. De maat van de lijst is ca. 145x180x10 mm.

 

21.80 incl. btw

Op voorraad

Luxe A6 naturel wissellijst met organische rand voor kaarten

Een luxe afgewerkte wissellijst vervaardigd van Berkenmultiplex voor A6 kaarten en tekeningen met een pootje van Beukenhout.
De lijst heeft een mooie organische vorm die de kaarten een geborgen omhulling* geven.

De lijst kan zowel staand als liggend gebruikt worden door eenvoudig het pootje te verplaatsen. Daarnaast is de lijst voorzien van gaten om hem aan de muur te hangen.
Elke lijst is met veel aandacht voor detail door Wido Mossou van Treasure-Box.nl gemaakt  en de kaarten van Kapitein Kalk staan er prachtig in. Door een opening in de zijde van de lijst wissel je gemakkelijk tussen verschillende kaarten.

De buiten afmetingen van de lijst zijn ca. 145x180x10 mm.

De lijst is met zorg geschuurd en mooi afgerond en wordt naturel – ongelakt – geleverd. Het bevestigen van het pootje van beukenhout doe je stevig middels het bijgeleverde schroefje.

* De organische rand zorgt ervoor dat er aan de zijdes van de kaart net wat meer bedekt worden dan bij een rechte rand. Dit is bij de meeste tekeningen geen probleem. Twijfel je? Stuur dan een email en dan maak ik een foto van de gewenste kaart met lijst om een keuze te kunnen maken.