Maand prent April

Gratis download! Kalender freebie – Maand prent April

Free download! Calendar freebie – April coloring print

0.00

Kalender freebie – Maand prent April

Gratis download! – Kies bij verzending ‘ophalen in Dordrecht’. De pdf is direct te downloaden en ontvang je ook in je email.

Getekende kalender prent van de maand april! Om zelf uit te printen en te gebruiken naar wens: als kleurplaat, basis voor een aquarel, om (uiteindelijk) een jaarkalender mee te maken, voor je bullet journal, als uitgangspunt voor een borduurwerk, wat je maar kan bedenken!

Voor de maand april heb ik een tekening gemaakt van de gele bloemen die je nu overal ziet. Er zijn veel verschillende varianten die je in deze periode ziet, Koolzaad, Raapzaad, stinkende gouwe en ik heb nog wat namen voorbij zien komen! Ik ben geen expert, en wilde vooral een impressie van de bloemen die je nu zoveel ziet neerzetten. Akkergoud vind ik een mooie verzamelnaam voor deze gele bloemenpracht.

Ik heb de tekening in potlood uitgewerkt, en bewust niet met een zwarte pen ‘hard’ overgetrokken. Ik hoop zo dat de lijnen meer op de achtergond blijven en er naar wens een eigen draai aan het geheel gegeven kan worden! Veel plezier met deze prent van april!