Maand prent Mei

Mei prent

Gratis download! Kalender freebie – Maand prent Mei

Free download! Calendar freebie – May coloring print

 

0.00

Kalender freebie – Maand prent Mei

Gratis download! – Kies bij verzending ‘ophalen in Dordrecht’. De pdf is direct te downloaden en ontvang je ook in je email.

Getekende kalender prent van de maand mei! Om zelf uit te printen en te gebruiken naar wens: als kleurplaat, basis voor een aquarel, om (uiteindelijk) een jaarkalender mee te maken, voor je bullet journal, als uitgangspunt voor een borduurwerk, wat je maar kan bedenken!

Voor de maand Mei een plantje met een sprookjesachtige naam, namelijk ‘Rapunzelklokje’. De klokjesvormige bloemen hebben een lichtpaarse kleur. In het sprookje van Rapunzel staan de ouders van Rapunzel haar onbewust af aan de Heks wanneer Rapunzels moeder de wortels van het Rapunzelklokje moet eten om te overleven. De vader haalt ze uit de tuin van de Heks en wordt door haar betrapt. Onwetend belooft hij hun dierbaarste bezit af te staan in ruil voor de wortels.

Wil je laten zien wat je gemaakt hebt? Post een foto van het resultaat op instagram en vermeldt de hashtag #kapiteinkalkcalendar. Altijd erg leuk om elkaar te inspireren!