Magnolia bordtekening

Magnolia krijttekening

Magnolia
Bordtekening / Krijttekening

Als ansichtkaart is Magnolia los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als prent of als fine art print is Magnolia per stuk te bestellen.

 

1.4039.95 incl. btw

Magnolia
Bordtekening / Krijttekening

Een vroege voorjaarsbloeier, prachtige grote en geurige bloemen. Een plant die al uit de oertijd stamt.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De prent is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).

Een fine art print is een hoogwaardige print van dezelfde afbeelding. Deze is eveneens gedrukt op A4 formaat maar het formaat van de print zelf is A5. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding een breed kader heeft wat het uitermate geschikt maak voor tentoonstelling in een lijst.

Bloemen
Magnolia is onderdeel van de serie ‘Bloemen’. Andere afbeeldingen die onder deze serie vallen zijn: Narcis, Sneeuwklokjes, Paardenbloem, Pinksterbloem, Klaprozen, Zonnebloem en Roos. Zie ook de set  ‘Een schat aan bloemen‘.