Ontkiemen aquarel

Ontkiemen aquarel

Ontkiemen
aquareltekening

Als ansichtkaart is Ontkiemen los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als prent of als fine art print is Ontkiemen per stuk te bestellen.

1.4039.95 incl. btw

Ontkiemen
aquareltekening

In de lente aquarel Ontkiemen staat het ontkiemende plantje centraal, met de wortels in bruingroene aardetinten.
In het warme geel groeit de stengel met eerste blaadjes, reikhalzend naar de hemel in blauw-roze tinten.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De prent is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,6 x 21 cm).

Een fine art print is een hoogwaardige print van dezelfde afbeelding. Deze is eveneens gedrukt op A4 formaat maar het formaat van de print zelf is A5. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding een breed kader heeft wat het uitermate geschikt maak voor presentatie in een lijst met passe-partout.

Lente
Ontkiemen sluit mooi aan bij het voorjaars seizoen. Het begin van de lente en de start van een nieuwe cyclus van de natuur spreekt tot de verbeelding. Na de koude en donkere maanden zijn we allemaal weer toe aan een nieuw begin, licht en warmte. Ontkiemen zit ook in de kaarten set ‘Lenteschatten‘ en ‘Een schat aan voorjaar‘.