Ontwaak krijttekening

Ontwaak pasteltekening

Ontwaak!
Krijttekening

Als ansichtkaart is Ontwaak! los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als fine art print is Ontwaak! per stuk te bestellen.

1.4039.95 incl. btw

Ontwaak
Krijttekening, 2022

Gemaakt met pastelpotlood en -krijt in het voorjaar van 2022. Een kruising tussen Palmpasen en de wortelkinderen, een lentewandeling waarbij het nieuwe bloeiende leven blij begroet en onthaald wordt.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

Ontwaak! is ook als fine art print te bestellen. Een fine art print is een hoogwaardige print van dezelfde afbeelding. Deze is gedrukt op A4 formaat maar het formaat van de print zelf is A5. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding een breed kader heeft wat het uitermate geschikt maak voor presentatie in een lijst met passe-partout.