Paardenbloem krijttekening

Bordtekening Paardenbloem, Blackboard drawing Dandelion

Paardenbloem
Bordtekening / Krijttekening

Als ansichtkaart is Paardenbloem los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als prent is Paardenbloem per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Paardenbloem
Bordtekening / Krijttekening

De paardenbloem is een vroege lente bloeier. Naast het hebben van een sterke geneeskrachtige werking is de bloem een welkome bron van nectar en stuifmeel voor vlinders en bijen die na een lange winter aan het begin van de lente wakker worden.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De prent is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).

Bloemen
Paardenbloem is onderdeel van de serie ‘Bloemen’. Andere afbeeldingen die onder deze serie vallen zijn: Magnolia, Sneeuwklokjes, Narcis, Pinksterbloem, Klaprozen, Zonnebloem en Roos. Zie ook de set ‘Een schat aan bloemen‘.

Paardenbloem zit ook in de set ‘Lenteschatten‘ en ‘Een schat aan Pasen‘.