Pasen bordtekening

Pasen bordtekening

Pasen
Bordtekening / Krijttekening

Pasen is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als A4 prent is Pasen per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Pasen
Bordtekening / Krijttekening

De bordtekening Pasen is een echte voorjaars- en paastekening. Een voorjaarsveld met bloeiende bloemen, verstopte eitjes en spelende hazen.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De A4 prent is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,6 x 21 cm).

Pasen is onderdeel van de tekeningen serie jaarfeesten en zit als kaart ook in de sets ‘Een schat aan feesten‘ en ‘Lenteschatten‘.

De A4 prent Pasen is los verkrijgbaar maar is ook verkrijgbaar in de 12-delige prenten set ‘Jaarfeesten prenten set‘ en in de set ‘Een schat aan Pasen‘.