Roos krijttekening

Roos krijttekening

Roos
Bordtekening / Krijttekening

Als ansichtkaart is Roos los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als fine art print is Roos per stuk te bestellen.

1.4039.95 incl. btw

Roos
Bordtekening / Krijttekening

Krijttekening van de roos. Deze bloeit van juni tot wel in november in allerlei kleuren, maten en soorten. De rode roos is bekend als symbool van (naasten)liefde. Een klassieke bloem.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

Een fine art print is een hoogwaardige print van dezelfde afbeelding. Deze is eveneens gedrukt op A4 formaat maar het formaat van de print zelf is A5. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding een breed kader heeft wat het uitermate geschikt maak voor tentoonstelling in een lijst.

Valentijn
De roos is ook bij uitstek de bloem om je liefde en waardering te tonen en is dan ook de meest geschonken bloem op Valentijnsdag.

Roos is onderdeel van de serie Bloemen. Andere afbeeldingen die onder deze serie vallen zijn: Narcis, Sneeuwklokjes, Paardenbloem, Pinksterbloem, Klaprozen, Zonnebloem en Magnolia. Zie ook de set ‘Een schat aan bloemen‘.