Roos krijttekening

Roos krijttekening

Roos
Bordtekening / Krijttekening

Als ansichtkaart is Roos los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

 

1.4014.70 incl. btw

Roos
Bordtekening / Krijttekening

Krijttekening van de roos. Deze bloeit van juni tot wel in november in allerlei kleuren, maten en soorten. De rode roos is bekend als symbool van (naasten)liefde. Een klassieke bloem.

Valentijn
De roos is ook bij uitstek de bloem om je liefde en waardering te tonen en is dan ook de meest geschonken bloem op Valentijnsdag.

Roos is onderdeel van de serie Bloemen. Andere afbeeldingen die onder deze serie vallen zijn: Narcis, Sneeuwklokjes, Paardenbloem, Pinksterbloem, Klaprozen, Zonnebloem en Magnolia. Zie ook de set ‘Een schat aan bloemen‘.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).